Over ons

Sinds jaren werken wij samen en zijn we ook elkaars beste vriendinnen. We delen onze ‘vlindereffecten’. Omdat we er zoveel baat bij hebben willen we onze vlinderkring uitbreiden.

Op de werkvloer verwijst men soms naar ons in termen van ‘Brendy’ of ‘Wenda’, we vullen elkaar goed aan.

We stellen onszelf graag voor:

Wendy Mattheesen heeft twee kinderen (meisjestweeling) van 18 jaar oud.  Wendy studeerde communicatie en criminologie. Naast dansen met haar kinderen, houdt ze van lezen, een citytrip maken (vooral naar Parijs) en genieten van Zuid-Franse vakanties, lekker eten en met vriendinnen optrekken…Wendy is vooral ook ervaringsdeskundige als het gaat over omgaan met manipulatieve personen.

Brenda is een tiental jaar ouder dan Wendy en heeft twee volwassen kinderen (jongen en meisje). Ze vierde onlangs haar 30ste huwelijksverjaardag met Marc. Brenda studeerde sociologie en wetenschapsfilosofie. Haar hobby’s zijn vooral lezen en studeren. Ze onderhoudt een website om geneeskundestudenten te helpen met hun voorbereiding voor het ingangsexamen. Sporten doet ze vooral omdat het moet voor de gezondheid, want als echte boekenwurm is een ‘hoekje met een boekje’ haar favoriete plek.

Wat ons vooral bindt is een passie om het leven voor onszelf en ons gezin beter, leuker, gelukkiger… te maken. We coachen elkaar en zoeken daarbij in literatuur en tal van workshops naar bronnen die ons daarbij kunnen helpen. We hebben allebei nog steeds issues en dat zal wel zo blijven, daarom blijft het een boeiende zoektocht waarin we elkaar ondersteunen…

We vonden het een goed idee om de inzichten die we in deze zoektocht opdoen te delen met anderen. En we hopen ook dat zoveel mogelijk mensen ons en anderen zullen helpen vanuit hun persoonlijke ervaringen en inzichten. Daarom ook onze vraag aan jullie: deel je inzichten en zorg mee voor vlindereffecten!